Visdomstenner

Fjerne visdomstenner i Moss, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Lillestrøm

Vi gjør alt vi kan for å bevare alle tennene – også visdomstennene. Men av og til har visdomstennene en beliggenhet som gjør at det blir betennelse i tannkjøttet rundt tannen. Det kan gi hevelse og være svært smertefullt. Andre årsaker til at de må fjernes kan være plassmangel eller feil posisjon. Det er også vanlig med hull i visdomstennene. Våre kirurger har lang erfaring i fjerning av visdomstenner. Vi legger vekt på at du skal ha minst mulig ubehag ved inngrepet.

Å fjerne visdomstennene kan gi noe hevelse i noen dager. Men så snart området er leget vil det ikke være noe forskjell på ansiktet eller utseendet. Munnen vil føles mer komfortabel og mindre overfylt, spesielt hvis visdomstennene ble påvirket. Mengden av ubehag avhenger av hvor lett det var å fjerne tannen. Det er vanligvis noe hevelse og ubehag i noen dager etterpå, og det er viktig å følge råd du får om munnskyllevann og annet, for å hjelpe til med å korte ned healingstiden.

Normale smertestillende, som for eksempel paracetamol eller ibuprofen, vil vanligvis håndtere eventuelle smerter. Det er best å holde seg ganske rolig og avslappet og unngå å røyke og drikke alkohol i 24 timer etterpå for å sørge for at det ikke er noen blødningsproblemer. Det kan være noen sting for å hjelpe tannkjøttet med å leges. Tannlegen vil sannsynligvis ønske å se deg igjen en uke senere for å sjekke hvordan munnen din er leget, og for å fjerne eventuelle sting.

Ved fjerning av visdomstenner i underkjeven er det alltid en viss risiko for at nerven skades. Dette er ikke permanent i de fleste tilfeller og forekommer veldig sjeldent.

BESTILL TIME FOR Å FJERNE VISDOMSTENNER I Moss, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Lillestrøm

Vårt team består av både tannleger, tannpleiere eller reguleringstannleger. Vi strekker oss langt for at du skal få ditt ønskede tidspunkt!

    • Book en tannlegetime

    • Hva gjelder det?

    • Kontaktinformasjon