Om oss

VÅRE MEGET DYKTIGE ANSATTE

Det er både hyggelig, profesjonelt og behagelig å komme til Tannféen Norge.

Luis Eduardo Rey Echeverria

Luis Eduardo Rey Echeverria

Dr. Luis Rey er oralkirurg fra Spania med over 20 års erfaring. Etter uteksaminering fra University of Texas i 1993 startet hans karriere som tannlege. Parallelt med å jobbe som tannlege videreutdannet og oppdaterte han profesjonen sin ved University of Barcelona, Texas a&m University og San Pablo ceu University. I 2008 ble Dr. Rey spesialist i kirurgi og implantologi. Han har holdt implantatkurs i Spania, Nord Amerika, Holland. Han er aktiv medlem i flere implantat organisasjoner i forskjellige deler av verden og har erfaring med alle de store leverandørene av implantater. (Biomet 3i, Straumann, Astra, Nobel med fler). I tillegg til kirurgi nog implantat erfaringen har Dr. Rey svært god erfaring med pasienter med tannlegeskrekk. Han har generelt stor entusiasme og er svært dedikert til tannlegeyrket.
Izabela Kaduk-Szota

Izabela Kaduk-Szota

Izabela Kaduk- Szota er utdannet ved det Medisinsinske universitet Sillesia i Katowice, Polen, i 1994. Hun har praktisert som tannlege i over 20 år. Etter sin utdannelse fullførte hun første grads spesialisering i allmenn tannbehandling i 1999. Hun har jobbet både innenfor offentlig og privat sektor i Polen, England og Sverige. I 2017 ble hun autorisert og godkjent som tannlege I Norge og flyttet hit i 2017. Izabela er en dedikert og profesjonell tannlege, med en spesiell interesse for endodonti, kirurgiske ekstraksjoner og protetikk. Hennes mål er å bli oral kirurg.
Jan Dedecek

Jan Dedecek

Jan Dedecek er utdannet ved det medisinske fakultetet på Charles Universitet i Praha. Etter femårig mastergrad avsluttet han med en statlig eksamen og doktorgrad. Fra 2011 jobbet Jan ved en av de mest kjente klinikkene for estetisk tannbehandling i sentrum av Praha.
Sommeren 2016 fikk han norsk autorisasjon og flyttet til Norge. I dag jobber Jan som alminnelig tannlege ved Tannfèen Tønsberg og har ambisjoner om å studere videre. Han snakker flytende norsk, engelsk og tsjekkisk.
Priya Sood

Priya Sood

Er født og oppvokst i London. Hun er utdannet ved universitetet i Debrecen, Ungarn. Priya flyttet til Norge sommeren 2014.
For øyeblikket er hennes område alminnelig tannbehandling, men hun ønsker i fremtiden å spesialisere seg.
Hun er veldig omsorgsfull ovenfor sine pasienter og fokuserer på behagelig behandling med høy kvalitet.
Andrea Lemus

Andrea Lemus

Andrea Lemus er en tannlege fra Spania med over 15 års erfaring. I 2014 fikk hun autorisasjon som tannlege i Norge og i 2016 flyttet hun til Oslo. Andrea jobber innen allmenn tannbehandling med fokus på estetisk behandling og protetikk. Andrea er kjent for å være flink til å behandle pasienter med tannlegeskrekk.
Bianca

Bianca

Bianca Copae er fra Romania og er utdannet tannlege ved Universitet «Gr.T. Popa» Iași. Hun var ferdig uteksaminert i 2010 og har praktisert som tannlege i Romania både på offentlig og privat klinikk. Bianca flyttet til Norge i 2015 jobbet på en tannlegeklinikk i Alta. I juli 2016 begynte hun som tannlege hos Tannféen. Bianca utfører alminnelig tannbehandling og har i tillegg ekstra fokus på estetisk behandling som gir alle pasienter pent smil.
Joanna Morawa

Joanna Morawa

Tannhelsesekretær og assistentansvarlig. Joanna Morawa ble ferdig utdannet som tannhelsesekretær i Polen i 2011. I 2012 flyttet hun til Norge og fikk norsk autorisasjon. Joanna har jobbet hos Tannfèen siden 2015. Hun passer på at alle våre pasienter blir tatt godt vare på både på venterommet og ved behandling. Hun snakker flytende norsk, engelsk og polsk.
Laura Trinkunaite

Laura Trinkunaite

Laura Trinkunaite er en autorisert tannhelsesekretær og er ansvarlig for kjeveortopedi ved klinikken. Hun ble uteksaminert fra Malakoff i juni 2016. Å yte god service til pasienter og pårørende er hennes hoved fokus samt med å ta vare på sikkerheten til pasienter. Med god kommunikasjon med pasienter og samarbeidspartnere skaper hun god hverdag for alle på vår klinikk.
Johanna Lehner

Johanna Lehner

Johanna Lehner er født i Dresden og oppvokst i München, Tyskland. Hun snakker flytende i norsk, tysk, engelsk og fransk. I tillegg kan hun litt spansk og italiensk.
I 2013, etter at hun var ferdig med studiene i filologi og musikk, flyttet hun til Bergen. Der studerte hun tannpleie og har deltatt i flere kreft- og psykologistudier.
Hun var profesjonell tennisspiller frem til 2011. Nå spiller hun tennis og er opptatt av trening på fritiden og synes at egenskapene fra profesjonell idrett hjelper henne å utføre jobben sin på best mulig måte.
Johanna begynte å jobbe som tannhelsesekretær ved Tannfèen Tønsberg i november 2016 og er der for å bidra med både profesjonell og personlig innsats til våre pasienter og sine kollegaer
Irina Lien

Irina Lien

Irina er født og oppvokst i Ukraina. Hun studerte fremmede språk i Ukraina og i 2011 gikk hun på Trieder skole i Sandefjord på tannhelsestudie. Irina trives godt med å jobbe i helsebransjen. Hun er glad i mennesker og møter våre kunder med et smil og vennlig blikk. Hun er engasjert som person, opptatt av kvalitet og yter god service på klinikken. Irina snakker flytende norsk, engelsk, russisk og ukrainsk.
Riffat Khaliq

Riffat Khaliq

Riffat er født og oppvokst i Oslo. Hun gikk på Malakoff skole i Moss og ble ferdig utdannet som tannhelsesekretær i 2007. Hun har erfaring fra forskjellige tannlegekontorer i Moss og Oslo. Riffat har jobbet hos Tannfèen siden 2014.

BESTILL TIME TIL TANNLEGE I Moss, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Lillestrøm

Vårt team består av både tannleger, tannpleiere eller reguleringstannleger. Vi strekker oss langt for at du skal få ditt ønskede tidspunkt!

    • Book en tannlegetime

    • Hva gjelder det?

    • Kontaktinformasjon