Våre meget dyktige ansatte

Det er både hyggelig, profesjonelt og behagelig å komme til Tannféen Norge.

Karolina er faglig ansvarlig ved klinikken. Hun studerte til tannlege ved Universitetet i Krakow. Senere jobbet hun i Sverige i Folktandvården og Warszawa. Hun har hatt mange kurs i endodonti og protetikk i Sverige, Polen og Italia og er fokusert på estetisk tannbehandling.

Etter endt utdannelse fra det medisinske fakultetet i 1996, har Robert opparbeidet seg en solid kompetanse og erfaring innenfor en rekke områder i dentalfaget. Robert er oppnevnt som sakkyndig for skade og erstatningssaker i polsk rettsvesen foruten at han underviser i dentalfag ved det medisinske fakultetet i Warszawa. Han jobber med komplisert kjevekirurgi og kosmetiske operasjoner.

luis eduardo

Dr. Luis Rey er oralkirurg fra Spania med over 20 års erfaring. Etter uteksaminering fra University of Texas i 1993 startet hans karriere som tannlege. Parallelt med å jobbe som tannlege videreutdannet og oppdaterte han profesjonen sin ved University of Barcelona, Texas a&m University og San Pablo ceu University. I 2008 ble Dr. Rey spesialist i kirurgi og implantologi. Han har holdt implantatkurs i Spania, Nord Amerika, Holland. Han er aktiv medlem i flere implantat organisasjoner i forskjellige deler av verden og har erfaring med alle de store leverandørene av implantater. (Biomet 3i, Straumann, Astra, Nobel med fler). I tillegg til kirurgi nog implantat erfaringen har Dr. Rey svært god erfaring med pasienter med tannlegeskrekk. Han har generelt stor entusiasme og er svært dedikert til tannlegeyrket.

Er født og oppvokst i London. Hun er utdannet ved universitetet i Debrecen, Ungarn. Priya flyttet til Norge sommeren 2014.
For øyeblikket er hennes område alminnelig tannbehandling, men hun ønsker i fremtiden å spesialisere seg.
Hun er veldig omsorgsfull ovenfor sine pasienter og fokuserer på behagelig behandling med høy kvalitet.

Adrian Dogaru er fra Romania og er utdannet tannlege ved Universitet «Gr.T. Popa» Iași. Adrian har siden 2013 jobbet i Norge og i mai 2016 flyttet til Moss for å starte som tannlege hos Tannfeen. Adrian utfører konserverende og estetisk behandling og har erfaring med pasienter med tannlegeskrekk (odontofobi). Han snakker flytende norsk og engelsk og er alltid klar til å gi deg en behagelig opplevelse når du skal til tannlegen.

Emilia Rudnicka er utdannet ved Det Medisinske Universitetet i Wroclaw i Polen. Siden 2009 har hun praktisert som tannlege i Polen, både i det offentlige og privat. Hun flyttet til Norge i 2015 og har jobbet som tannlege i Norge siden det. Hun snakker både norsk og engelsk flytende. I januar 2016 begynte hun hos Tannfèen. Emilia jobber som allmenntannlege med fokus på protetikk og estetisk tannbehandling, hun utvikler seg stadig ved å delta i forskjellige kurs og etterutdanning. I 2012 begynte hun spesialisering i protetikk ved Odontologiske Fakultet i Wroclaw og fra høsten 2016 er hun spesialist i protetikk. Emilia er en engasjert person som elsker jobben sin.

Dordi er født og oppvokst i Moss. Hun har arbeidet hos forskjellige tannleger i Moss siden 1981. Hun har lang og allsidig erfaring med å jobbe med mennesker og tannlege pasienter og vil gjøre alt hun kan for at våre pasienter skal trives og få en god opplevelse hos Tannfeen.

Johanna Lehner er født i Dresden og oppvokst i München, Tyskland. Hun snakker flytende i norsk, tysk, engelsk og fransk. I tillegg kan hun litt spansk og italiensk.
I 2013, etter at hun var ferdig med studiene i filologi og musikk, flyttet hun til Bergen. Der studerte hun tannpleie og har deltatt i flere kreft- og psykologistudier.
Hun var profesjonell tennisspiller frem til 2011. Nå spiller hun tennis og er opptatt av trening på fritiden og synes at egenskapene fra profesjonell idrett hjelper henne å utføre jobben sin på best mulig måte.
Johanna begynte å jobbe som tannhelsesekretær ved Tannfèen Tønsberg i november 2016 og er der for å bidra med både profesjonell og personlig innsats til våre pasienter og sine kollegaer

Laura Trinkunaite er en autorisert tannhelsesekretær, uteksaminert fra Malakoff i juni 2016. Å yte god service til pasienter og pårørende er hennes hoved fokus samt med å ta vare på sikkerheten til pasienter. Med god kommunikasjon med pasienter og samarbeidspartnere skaper hun god hverdag for alle på vår klinikk.

Bianca Copae er fra Romania og er utdannet tannlege ved Universitet «Gr.T. Popa» Iași. Hun var ferdig uteksaminert i 2010 og har praktisert som tannlege i Romania både på offentlig og privat klinikk. Bianca flyttet til Norge i 2015 jobbet på en tannlegeklinikk i Alta. I juli 2016 begynte hun som tannlege hos Tannféen. Bianca utfører alminnelig tannbehandling og har i tillegg ekstra fokus på estetisk behandling som gir alle pasienter pent smil.

Jan Dedecek er utdannet ved det medisinske fakultetet på Charles Universitet i Praha. Etter femårig mastergrad avsluttet han med en statlig eksamen og doktorgrad. Fra 2011 jobbet Jan ved en av de mest kjente klinikkene for estetisk tannbehandling i sentrum av Praha.
Sommeren 2016 fikk han norsk autorisasjon og flyttet til Norge. I dag jobber Jan som alminnelig tannlege ved Tannfèen Tønsberg og har ambisjoner om å studere videre. Han snakker flytende norsk, engelsk og tsjekkisk.

Riffat er født og oppvokst i Oslo. Hun gikk på Malakoff skole i Moss og ble ferdig utdannet som tannhelsesekretær i 2007. Hun har erfaring fra forskjellige tannlegekontorer i Moss og Oslo. Riffat har jobbet hos Tannfèen siden 2014.

Tannhelsesekretær Joanna Morawa ble ferdig utdannet som tannhelsesekretær i Polen i 2011. I 2012 flyttet hun til Norge og fikk norsk autorisasjon. Joanna har jobbet hos Tannfèen siden 2015. Hun passer på at alle våre pasienter blir tatt godt vare på både på venterommet og ved behandling. Hun snakker flytende norsk, engelsk og polsk.